Bugun...


23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
Tarih: 25-04-2024 14:04:43 Güncelleme: 25-04-2024 14:04:43 + -


23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

facebook-paylas
Tarih: 25-04-2024 14:04

23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Avlu'da düzenlenen programda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı okundu. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı günün anlam ve önemi dolayısıyla yaptığı konuşmada; Atatürk' ün çocukları çok sevdiğini ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı bu önemli günü bayram ilan ederek onlara armağan ettiğini söyledi. Bunun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara olan sevgisinin ve güveninin ifadesi olduğuna vurgu yaptı.

 

Öğrenciler tarafından hazırlanan program, en küçük yaş gruplarından olan Açı Koleji öğrencilerinin "Bando" gösterisi ile başladı. Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencilerinin "Ritim" gösterisi daha sonra İz Koleji Selma Caner Ortaokulu öğrencilerinin "Dünya Çocukları" gösterisi programda büyük ilgi gördü. Ercan Kıvrak İlkokulu öğrencisi Zehra Dündar okuduğu "23 Nisan Türkiye'nin Doğum Günü" şiiri ile duygu dolu anlar yaşattı. Burhan Erdayı İlkokulu öğrencilerinin "Taekwondo" gösterisi, 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulunun "Anadolu Ateşi Halk Oyunları" gösterisi ve Fatih İlkokulunun "Vatan Marşı" eşliğindeki gösterisi de ilgi ve beğeniyle izlendi.

Program, Ercan Kıvrak İlkokulu öğrencisi Ece Şen'in  "23 Nisan Çocuğuyum" şiiriyle devam ederken, Yediiklim Koleji öğrencilerinin "Cimnastik" gösterisi, Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu öğrencilerinin "Halk Oyunları Potpori" gösterisi coşkuyla alkışlandı.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama programı kapsamında Ali Hikmet Paşa öğrencisi Yiğit Tutuk'un "23 Nisan" adlı şiiri okumasının ardından, Bahçeşehir Koleji korosu söylediği şarkılara alandakiler al bayraklarıyla eşlik etti.

Vali İsmail Ustaoğlu programın son bölümde alanda bayram sevincini coşkuyla yaşayan çocuklara Geleneksel Çocuk Oyunları'nda eşlik etti.




Bu haber 59 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI